Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Decizie privind numirea unui supleant român în Comitetul Regiunilor
19.07.2013 | Adina-Elena OPREA

Secţiuni: Content, Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 193 din 16 iulie 2013 a fost publicată Decizia Consiliului din 9 iulie 2013 de numire a unui supleant român în cadrul Comitetului Regiunilor.

Decizia stabileşte că în urma încheierii mandatului de supleant al domnului Liviu Nicolae Dragnea, se numeşte în funcţia de supleant în cadrul Comitetului Regiunilor pentru durata rămasă a mandatului, respectiv până la 25 ianuarie 2015, domnul Cătălin Ioan Nechifor, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, judeţul Suceava.

Decizia a fost adoptată la 9 iulie 2013 şi intră în vigoare la data adoptării.

***

Comitetul Regiunilor este un organism consultativ care reprezintă autorităţile locale şi regionale din Uniunea Europeană, roul său fiind acela de a face cunoscute punctele de vedere locale şi regionale cu privire la legislaţia UE. Comitetul Regiunilor este format în prezent din 353 de membri (şi tot atâţia membri supleanţi), provenind din toate cele 28 de state membre, iar membrii Comitetului sunt membri aleşi  sau factori de decizie în cadrul autorităţilor locale sau regionale din zona de provenienţă.

Adina Elena OPREA

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti