Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Absolvenți ai SNG la Şcola de vară de la Sinaia, 21-26 iulie 2013
22.07.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Absolventi ai Școlii Naţionale de Grefieri, promoţia 2013, participă, alături de tineri judecători şi procurori, recent absolvenţi ai şcolilor de magistratură, precum şi auditori de justiţie din Spania, Olanda şi România, avocaţi şi personal de specialitate din Ministerul Justiţiei, în perioada 21-26 iulie 2013, la Sinaia, la prima ediţie a Şcolii de vară pentru tineri judecători, procurori şi alţi profesionişti ai dreptului, organizată în cadrul Proiectului JUST/2012/JPEN/AG/2949 „Consolidarea cooperării judiciare pentru protejarea victimelor infracţiunilor”.

Acestia vor fi pregătiţi, timp de 5 zile, pentru aplicarea instrumentelor juridice ale Uniunii Europene şi ale Consiliului Europei care consacră drepturile victimelor în procesul penal. Formatorii, din România şi Olanda, vor prezenta evoluţiile legislative în domeniu în dreptul Uniunii Europene şi, totodată, vor urmări o abordare practică, interactivă şi pluridisciplinară.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti