Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Metodologia de atribuire a administrării şi a custodiei ariilor naturale protejate
22.07.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul mediului, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 441 din data de 19  iulie 2013 a fost publicat Ordinul ministrul mediului si schimbarilor climatice nr. 1470/2013 privind aprobarea Metodologiei de atribuire a administrarii si a custodiei ariilor naturale protejate.

Potrivit metodologiei, ariile naturale protejate care necesita structuri de administrare proprii se atribuie in administrare de catre autoritatea publica centrala pentru protectia mediului, pe baza de contract de administrare.

In vederea incheierii contractelor de administrare pentru una sau mai multe arii naturale protejate, autoritatea responsabila organizeaza doua sesiuni de atribuire pe an, cate una in fiecare semestru.

Ariile naturale protejate care nu necesita structuri de administrare proprii se atribuie in custodie de catre autoritatea responsabila, pe baza de conventie de custodie.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti