Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Modificarea Regulamentului cu privire la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din sistemul de probaţiune
22.07.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 440 din data de 18  iulie 2013 a fost publicat Ordinul ministrului justitiei nr. 2239/2013 pentru modificarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea concursului pentru ocuparea posturilor si functiilor vacante din sistemul de probatiune, aprobat prin Ordinul ministrului justitiei nr. 2.475/C/2011.

Actul normativ modifica anumite termene din cuprinsul Regulamentului privind organizarea si desfasurarea concursului pentru ocuparea posturilor si functiilor vacante din sistemul de probatiune.

In preambulul actului normativ se precizeaza ca, datorita numarului foarte mare de candidati pentru ocuparea posturilor vacante de consilier de probatiune, organizat in perioada iunie-octombrie 2013, termenele stabilite prin dispozitiile legale in vigoare pentru derularea unor etape de concurs nu pot asigura o evaluare riguroasa, obiectiva si completa a candidatilor.

Astfel, se modifica urmatoarele termene:

Selectia dosarelor depuse de candidati se va realiza in termen de cel mult 10 zile lucratoare de la data primirii acestora, fata de 5 zile lucratoare cat era stabilit pana in prezent.

Contestatiile cu privire la rezultatul interviului se vor solutiona de catre comisia de solutionare a contestatiilor in termen de cel mult 20 de zile lucratoare de la expirarea termenului de depunere al acestora, iar rezultatele se publica pe site-ul Ministerului Justitiei.

Lucrarile scrise sunt corectate in termen de cel mult 25 de zile lucratoare de la data sustinerii etapei (pana in prezent termenul era 15 zile lucratoare), iar rezultatele sunt publicate pe site-ul Ministerului Justitiei.

Contestatiile la probele scrise se solutioneaza in termen de cel mult 20 de zile lucratoare de la expirarea termenului de depunere a acestora.

Rezultatele testarii medicale si psihologice se vor publica in termen de cel mult 20 de zile lucratoare de la data finalizarii examinarii candidatilor.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.