Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

(P) Sâmbătă, 27 iulie, începe cursul intensiv pentru ADMITERE ÎN AVOCATURĂ
23.07.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Sâmbată, 27 iulie 2013, la Bucureşti, începe cursul de pregătire pentru admitere în Avocatură. Cursul este organizat de Euro Best Team şi se adresează atât candidaţilor care se pregătesc pentru examenul de primire în profesia de avocat, cât şi avocaţilor stagiari care urmează să susţină examenul de definitivare în profesie. Lectorii cursului sunt şi lectori ai Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor şi cadre universitare cu experienţă în formarea generaţiilor de jurişti, în practica judiciară şi cu contribuţii deosebite în elaborarea noii legislaţii româneşti, inclusiv a noului Cod penal şi de procedură penală.

Cursul este organizat în perioada 27 iulie – 8 august 2013, în zilele de sâmbătă şi duminică, 6 ore pe zi, începând cu ora 9:00.

Cursul oferă în premieră şi pregătire pentru disciplina „Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat„. Pregătirea cursanţilor are la bază Planul de invăţământ al Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor, aprobat prin Hotararea nr. 712/28.03.2013 a Consiliului Uniunii Naţionale a Barourilor din România. Cursul acoperă TOATE disciplinele de examen: Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat; Drept Penal şi Procesual Penal; Drept Civil şi Procesual Civil.


Lectorii cursului:

Prof. univ. dr. Ioan Griga este unul din principalii autori ai noului Cod de procedură penală, reputat profesor universitar cu o bogată activitate didactică, publicistică şi de cercetare ştiinţifică. Profesorul Ioan Griga a fost judecător în cadrul Secţiei Penale a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiție şi procuror-şef în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție. Domnul Ioan Griga a deţinut, de asemenea, şi funcţia de procuror la Curtea Constituţională.

Lect. univ. dr. Ştefan Naubauer este cadru didactic în învățământul juridic superior din anul 2003, deţine titlul de doctor în drept şi este avocat în Baroul Bucureşti. Domnul Ştefan Naubauer este formator la Institutul Național pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaților (INPPA) şi la Institutul Notarial Român. Domnul Naubauer a deţinut funcţia de director executiv adjunct al INPPA pentru un mandat unic de 4 ani (2008-2012), fiind în prezent şeful Departamentului de Studii, Cercetări Juridice şi Cooperare Internaţională al acestui Institut. Disciplinele care îl reprezintă în cariera didactică şi în activitatea de pregătire profesională a avocaților sunt: Drept civil, Drept procesual civil, Dreptul muncii, Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat. Domnul Naubauer a publicat până acum peste 50 de lucrări științifice în domeniul dreptului.


Preţul cursului: 4900 lei +TVA

Oferta promoţională: Înscrie-te până joi, 25 iulie 2013 şi vei beneficia de oferta de 3950 lei în loc de 4900 lei.


Pentru a beneficia de oferta specială de preţ, vă rugăm să completaţi formularul de înscriere disponibil la adresa: http://www.eurobestteam.ro/pregatire-pentru-admitere-avocatura

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.