Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

BOŞTINĂ & ASOCIAŢII a obţinut în instanţă anularea unei noi corecţii pe fonduri UE, în valoare de 1 milion lei


24 iulie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

BOŞTINĂ & ASOCIAŢII a obţinut în instanţă anularea a încă unei corecţii financiare pe fonduri UE, corecţie financiară ce fusese dispusă de fostul Minister al Dezvoltării Regionale şi Turismului (actualul “Minister al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice”) – Direcţia Generală Constatare şi Stabilire Nereguli – asupra finanţării europene acordate Oraşului Agnita, în cadrul Proiectului privind „Reabilitarea şi modernizarea arterei principale a Oraşului Agnita”, proiect în curs de implementare.

Tribunalul Sibiu a admis contestaţia formulată de avocaţii Boştină şi Asociaţii în numele municipalităţii oraşului Agnita, dispunând modificarea în tot a deciziei Comisiei de Soluţionare a Contestaţiilor din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, precum şi anularea notei de constatare a neregulilor şi de stabilire a corecţiilor financiare întocmite de Direcţia Generală Constatare şi Stabilire Nereguli Fonduri Europene din cadrul aceleiaşi instituţii.

Echipa de avocaţi a fost formată din avocat asociat Cătălin Gâscan şi avocat senior Alexandru Sandu.

:: detalii

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro