Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Cross-border litigation in practice – Barcelona, 19-20 septembrie 2013


29 iulie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI, Drept civil
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

În perioada 19-20 septembrie 2013, Academia de Drept European (ERA) organizează în cooperare cu Spanish Judicial School seminarul cu tema Cross-border litigation in practice, destinat în special judecătorilor specializaţi în materie civilă. În cadrul seminarului se va supune discuţiilor problematica soluţionării transfrontaliere a litigiilor ce au ca obiect recuperarea unei creanţe pecuniare.

INM va efectua selecţia iniţială a candidaţilor români în funcţie de următoarele criterii:
– relevanţa programului pentru activitatea profesională a magistratului candidat/specializarea cerută pentru curs;
– neparticiparea recentă la alte forme de pregătire internaţională;
– posibilitatea şi disponibilitatea magistratului de a disemina informaţiile la care va avea acces prin participarea la programul de pregătire.

* Fiecare criteriu de selecţie va fi analizat corelativ cu condiţia cunoaşterii temeinice a limbii franceze/spaniole, atestată, în principal, prin documente oficiale depuse de candidat.

Persoana de contact pentru acest program este Maria DRAGU, expert INM, tel: 021/40 76 249, e-mail: maria.dragu@inm-lex.ro.

Termen înscriere: 1 august 2013.

:: detalii

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro