Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

UE: conexiunea 4G aproape inexistentă


30 iulie 2013 | Robert BĂLAȘA

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Cyberlaw, Dreptul Uniunii Europene

Trei din patru cetățeni europeni nu au acces la tehnologia 4G în orașele lor, iar în zonele rurale tehnologia 4G este aproape inexistentă. În schimb, în Statele Unite, mai mult de 90% din cetățeni au acces la 4G.

Vicepreședintele Comisiei Europene, doamna Neelie Kroes, a declarat: „Nu așa se gestionează o economie. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că europenii care trăiesc în zone rurale sau cei care sunt în concediu ajung să fie tratați ca cetățeni de categoria a doua.”

De asemenea, Neelie Kroes a afirmat că, dacă nu vom dispune de un spectru de frecvente mai larg, rețelele din UE se vor prabusi, potrivit www.ec.europa.eu.

Se pare că problemele sunt, însă, la nivel național, întrucât desfășurarea procedurilor și obținerea licențelor au fost întârziate și, în urma licitațiilor, operatorii de telecomunicații nu mai au fondurile necesare pentru a instala rețele, după ce au obținut autorizația.

Robert BĂLAȘA

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică