JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE)
DezbateriCărţiProfesionişti
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Vizite de studiu la CJUE pentru magistraţi
31.07.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Reţeaua Europeană de Formare Judiciară organizeazp în cadrul Programului de schimb de magistraţi între statele europene, două vizite de studiu la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene:
1. 3-4 octombrie 2013 (4 locuri) – limba de lucru – limba franceză;
2. 7-8 noiembrie 2013 (2 locuri) – limba de lucru – limba engleză.

Magistraţii interesaţi îşi pot exprima opţiunea de a participa la aceste vizite, transmiţând INM, până la data de 20 august 2013, un CV, formularul de înscriere completat în limba engleză sau franceză şi un certificat de competenţă lingvistică (în măsura în care posedă un astfel de certificat).

Documentele solicitate pot fi transmise doar în format electronic, la adresa de email vizitacjue@inm-lex.ro, persoana de contact pentru acest program fiind Răzvan MIHĂILĂ, tel. 021 407 62 51, e-mail:
razvan.mihaila@inm-lex.ro.

:: detalii

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate