Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

SUA. Un procuror la conducerea FBI


31 iulie 2013 | Irina RIMARU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Luni, 29 iulie 2013, Senatul american a aprobat nominalizarea lui James Comey la conducerea FBI, nominalizare efectuata de catre presedintele Barack Obama, potrivit foxnews.com.

James Comey, un fost oficial in cadrul administratiei Bush, un procuror si un specialist in domeniul securitatii nationale timp de peste 20 de ani, a obtinut 93 de voturi pentru si unul impotriva. Acesta il inlocuieste pe Robert Mueller, care a preluat conducerea politiei federale chiar inainte de atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001. Mandatul lui Mueller a fost dominat de probleme legate de terorism, iar James Comey si-l incepe pe al sau in contextul in care FBI se afla in centrul unor critici la adresa Agentiei Nationale americane pentru Securitate (NSA) din cauza unor vaste programe secrete de supraveghere a comunicatiilor la nivel mondial, dezvaluite de catre Edward Snowden.

James Comey: „In general, stiu ca o colectare si analizarea metadatelor reprezinta un instrument important in lupta impotriva terorismului.”

Irina RÎMARU

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică