Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Banking, Flux informații

WHITE & CASE a asistat Raiffeisen Bank România în legătură cu emisiunea de obligațiuni corporative negarantate cu scadență la trei ani denominate în lei listate la Bursa de Valori București

5 august 2013 | JURIDICE.ro

Firma globală de avocatură White & Case LLP a acordat consultanță juridică Raiffeisen Bank România în legătură cu recenta sa emisiune de obligațiuni corporative negarantate, cu scadență la trei ani, denominate în lei. Emisiunea în valoare de 225 milioane lei (aproximativ 50 milioane euro) reprezintă una dintre cele mai importante operațiuni de plasament privat derulate în România în ultimii ani, oferta fiind închisă anticipat, după doar o zi de la lansare, ceea ce reflectă interesul investitorilor locali în produse de acest tip. Începând cu data de 1 august 2013, obligațiunile sunt listate în categoria a treia de obligațiuni corporative a Bursei de Valori București.

Lucian BondocLucian Bondoc, partener co-executiv al biroului White & Case din București: “A fost o deosebită plăcere să consiliem Raiffeisen Bank în legătură cu acest proiect al cărui rezultat credem că evidențiază atractivitatea ofertelor de obligațiuni emise de instituții financiar-bancare, precum și interesul și încrederea investitorilor în sistemul bancar din România, factori importanți, în special în context european actual”.

Simona PetrisorSimona Petrişor, avocat colaborator senior: “Vedem în acest succes un semnal îmbucurător cu privire la evoluția pieței de capital din România și ne așteptăm ca și alte oferte să fie derulate în viitorul apropiat“.

Echipa White & Case, coordonată de Lucian Bondoc, partener, și Simona Petrişor, avocat colaborator senior, a inclus avocați ai biroului din București (Mihaela Ciocîrlea, Andreea Lungu și Claudia Petrache, avocați colaboratori) precum și ai birourile White & Case din Londra și Milano.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică