ArticoleESSENTIALSRNSJStudiiOpiniiInterviuriInterviuri VIDEOPovestim cărţi
 
 
Interviuri | Interviuri VIDEO
Alina MATEI

Alina MATEI

Senior Editor JURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

LegalStyle: Șerban Lovin pe două roți
05.08.2013 | Raluca CÎRJAN


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Poate părea șocant, dar nu o pasăre e cea care mi-a șoptit că domnului Lovin îi plac motoarele. Ultima oară când am verificat, vertebratele ovipare nu vorbeau. Din fericire, decanul Baroului Ilfov a acceptat să spună mai multe despre pasiunea sa.

Șerban LovinRaluca Cîrjan: Sângele este un țesut lichid de origine mezenchimală, format dintr-o substanță fundamentală interstițială, plasma, în care se găsesc elementele figurate. Totuși, unii susțin că le curge motociclismul prin vene. Eu nu pricep cum vine asta. Dumneavoastră îi înțelegeți?

Șerban Niculae Lovin: Nu-mi mai amintesc din ce anume e compus sângele (în afară de celulele albe și cele roșii), însă cu certitudine, de fiecare dată când am rămas fără o cantitate din cei 5 litri de sânge (parcă atât au oamenii în organism), nu m-am gândit decât cum să fac să se oprească. Unora le curge prin sânge și motociclism, și aviație, și avocatura pentru oameni și… mai știu eu câte.

:: continuarea pe LegalStyle.ro

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate