TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Promovare avocat în poziția de Name Partner
06.08.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Simona Mareş, founding partner al Mareş Danilescu Asociații, devine name partner al societății de avocați, care își schimbă numele în MAREȘ DANILESCU MAREȘ.

Cu o experiență importantă în avocatura de business și având o implicare majoră în proiecte strategice a căror valoare cumulată depășește suma de un miliard de euro, Simona Mareş este unul dintre cei mai apreciați avocați cu expertiză în corporate/M&A, banking & finance, tax, precum și în proiecte de infrastructură.

Simona MaresSimona Mareș: „Această recunoaștere mă onorează și mă responsabilizează față de noi provocări. Alături de partenerii și clienții nostri, cărora le mulțumesc pentru proiectele ambițioase în care ne-au implicat, mergem înainte cu același profesionalism și creativitate care ne-au făcut cunoscuți și recomandați pe această piață.”

De-a lungul carierei sale, Simona Mareş a asistat clienţi locali și internaționali importanți, cum sunt Toyota, MITUTOYO, OTP Group, Visa Europe, COMSA, Caixa Bank, Gazprom, Mol, Bancpost, OHL, FCC.

Despre MAREȘ DANILESCU MAREȘ: Mareș Danilescu Mareș este una dintre cele mai dinamice societăți de avocatură de business din România, înființată de avocați care și-au dobândit expertiza solidă în societati locale și internationale. Avocații parteneri au asistat, cu precădere, corporații internationale și antreprenori locali de anvergură în proiecte de fuziuni și achiziții, drept bancar și financiar, arbitraje și litigii internationale, concurență și proprietate intelectuală, insolvență, dreptul muncii și drept fiscal.

Asociații fondatori ai Mareș Danilescu Mareș sunt implicați, în mod substanțial, în activitatea profesională curentă a societății, oferind clienților asistență juridică și consultanță în domenii precum asigurări, industria auto, banking, piețe de capital, energie, FMCG, infrastructură, mediu, media, real estate și telecom.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate