Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

Perspective ale dreptului afacerilor în mileniul al treilea – Bucureşti, 15-16 noiembrie 2013. Ultimele zile de inscrieri


16 octombrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene

Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucureşti împreună cu Societatea de Ştiinte Juridice şi Administrative vă invită la Conferinţa Naţională

PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA
Academia de Studii Economice din Bucureşti, 15-16 noiembrie 2013, Ediția a III-a

Partener media: JURIDICE.ro

Conferinţa este o platformă de dezbateri juridice care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale dreptului afacerilor. În cadrul Conferinţei pot fi susţinute lucrări din toate domeniile ştiinţelor juridice, care vor fi înscrise, în funcţie de continuţul lor, într-una dintre cele trei secţiuni:

  1. Drept public
  2. Drept privat
  3. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional

Workshop exploratoriu

În cadrul Conferinței se va desfășura Workshop-ul exploratoriu „PLANIFICAREA UNEI CARIERE UNIVERSITARE ȘI DE CERCETARE ȘTIINȚIFICĂ DE SUCCES ÎN DOMENIUL JURIDIC”. Obiectivul workshop-ului este de a oferi cercetătorilor în științe juridice aflați la început de drum informații și oportunități care să îi ajute în dezvoltarea unei cariere universitare și/sau de cercetare științifică de succes. Pentru detalii despre workshop clic aici.
Participarea la workshop este gratuită pentru cei care se înscriu la Conferință, în limita locurilor disponibile.


Publicaţii

Toate lucrările susţinute în cadrul Conferinţei se vor regăsi într-una din următoarele publicații:


Premii

Cele mai bune lucrări susținute în cadrul Conferinței și al workshop-ului vor fi premiate. Premiile vor consta în sume de bani, cărți, și alte produse din domeniu juridic care vor fi oferite de organizatori împreună cu partenerii și sponsorii Conferinței.


Program turistic

Organizatorii oferă participanților posibilitatea de a opta pentru un program turistic care va include vizitarea principalelor atracții turistice din București. Pentru detalii despre programul turistic clic aici.


Termene limită

  • 10 octombrie 2013: trimiterea formularului de participare completat la adresa de e-mail: office@businesslawconference.ro. Formularul de participare poate fi completat fie cu titlul și rezumatul lucrării care va fi susținută la Conferință, fie cu opțiunea de a asista la dezbateri, fără înregistrarea unei lucrări științifice. Descarcă de aici formularul de participare la Conferință.
  • 15 octombrie 2013: trimiterea textului integral al lucrării științifice in limbile română și engleză la adresa de e-mail: office@businesslawconference.ro . Descarcă de aici cerințele de redactare pentru lucrările științifice.
  • 27 octombrie 2013: confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul Conferinței.
  • 1 noiembrie 2013: plata taxei de participare. Pentru detalii despre taxa de participare clic aici. Taxa de participare va fi redusă cu 20% pentru fiecare participant în situația înscrierii a cel puțin 5 participanți provenind din cadrul aceleiași universități/instituții/firme.

Contact

Pentru mai multe informații accesați site-ul Conferinței: www.businesslawconference.ro
Vă rugăm să adresați orice întrebare privind Conferința domnului lector univ. dr. Cătălin-Silviu SĂRARU pe adresa de e-mail: catalin.sararu@businesslawconference.ro

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică
 

© 2003-2023  J  JURIDICE.ro
Despre noi  Secţiuni  Servicii  Contact
Privacy  Politica  Utilizare  Publicare  Parteneri