Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Procedura privind avizarea deciziilor emise de organele de conducere ale CECCAR


14 august 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr.  509 din data de 13 august 2013 a fost publicata Decizia Consiliului superior al Consiliului pentru Supravegherea in Interes Public a Profesiei Contabile nr. 27/2013 pentru adoptarea Procedurii privind avizarea deciziilor si hotararilor emise de catre organele de conducere ale Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Deciziile si hotararile emise de organele de conducere ale CECCAR, in domeniile mentionate de OUG nr. 90/2008 privind auditul statutar al situatiilor financiare anuale si al situatiilor financiare anuale consolidate si supravegherea in interes public a profesiei contabile, precum si de OG nr. 65/1994 privind organizarea activitatii de expertiza contabila si a contabililor autorizati, se supun avizarii Consiliului pentru Supravegherea in Interes Public a Profesiei Contabile (CSIPPC).

Organele de conducere ale Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania sunt: Conferinta nationala, Consiliul superior al Corpului si Biroul permanent al Consiliului superior.

Deciziile si hotararile emise de catre organele de conducere ale CECCAR supuse avizarii sunt:
– deciziile si hotararile de interes general;
– deciziile si hotararile de interes pentru membrii CECCAR.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii