Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Procedura privind avizarea deciziilor emise de organele de conducere ale CECCAR
14.08.2013 | JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr.  509 din data de 13 august 2013 a fost publicata Decizia Consiliului superior al Consiliului pentru Supravegherea in Interes Public a Profesiei Contabile nr. 27/2013 pentru adoptarea Procedurii privind avizarea deciziilor si hotararilor emise de catre organele de conducere ale Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Deciziile si hotararile emise de organele de conducere ale CECCAR, in domeniile mentionate de OUG nr. 90/2008 privind auditul statutar al situatiilor financiare anuale si al situatiilor financiare anuale consolidate si supravegherea in interes public a profesiei contabile, precum si de OG nr. 65/1994 privind organizarea activitatii de expertiza contabila si a contabililor autorizati, se supun avizarii Consiliului pentru Supravegherea in Interes Public a Profesiei Contabile (CSIPPC).

Organele de conducere ale Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania sunt: Conferinta nationala, Consiliul superior al Corpului si Biroul permanent al Consiliului superior.

Deciziile si hotararile emise de catre organele de conducere ale CECCAR supuse avizarii sunt:
– deciziile si hotararile de interes general;
– deciziile si hotararile de interes pentru membrii CECCAR.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.