Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Modificarea Regulamentului privind organizarea concursului de promovare în funcţia de judecător la ICCJ
22.08.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marţi, 20 august 2013, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât modificarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursului de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după cum urmează:
– în cadrul probei interviului fiecare criteriu va fi notat cu puncte situate între 1 şi maximul punctajului alocat, respectiv 4 puncte;
– fişa de evaluare a candidatului din proba interviului trebuie să fie nominală, să conţină numele membrului CSM, notele acordate, precum şi semnătura membrului Consiliului Superior al Magistraturii.

Plenul a hotărât amânarea aprobării Ghidului de interviu, a grilei de evaluare a interviului, de  uz intern, pentru etapa de interviu din cadrul concursului de  promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru a fi consultate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, precum şi de instanţele şi parchetele la care funcţionează magistraţi cu vocaţie de a promova la instanţa supremă.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.