« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Evaluarea judecătorilor delegaţi pentru executarea pedepselor privative de libertate
26.08.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii și-a însușit marţi, 20 august 2013, punctul de vedere al Direcției legislație, documentare și contencios, în sensul că şi judecătorii delegaţi pentru executarea pedepselor privative de libertate trebuie evaluaţi potrivit aceloraşi criterii, prevăzute în Regulamentul privind evaluarea activităţii profesionale a judecătorilor şi procurorilor, urmând a fi emisă o hotărâre de principiu privind criteriile de evaluare a judecătorilor delegaţi.

De asemenea, Plenul a decis că în analiza privind indisponibilizarea posturilor, este necesar ca la instanţele care au în schemă judecător delegat, postul acestuia să nu fie luat în calcul pentru stabilirea volumului de activitate.

 

 
Secţiuni: Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD