Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Metodologia de organizare a concursului de admitere/examenului de absolvire a Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare
28.08.2013 | JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 540 din data de 27 august 2013 a fost publicat Ordinul ministrului justitiei nr. 2412/2013 pentru aprobarea Metodologiei de organizare si desfasurare a concursului de admitere in Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna si a Metodologiei de organizare si desfasurare a examenului de absolvire a cursurilor cu durata de un an la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna.

Metodologia de organizare si desfasurare a concursului de admitere in Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna

Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna asigura pregatirea elevilor pentru obtinerea calificarii de „agent de penitenciare” pentru sectorul operativ din sistemul penitenciar.

Metodologia reglementeaza modul de recrutare a candidatilor, conditiile ce trebuie indeplinite cumulativ de catre candidati, organizarea si desfasurarea concursului de admitere in Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna.

Probele pentru verificarea aptitudinilor fizice sunt eliminatorii.
Probele scrise constau in completarea de catre candidati a unor teste-grila.

Bibliografia pentru probele scrise este stabilita prin decizia directorului general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Pentru desfasurarea probelor concursului se constituie urmatoarele comisii:
– Comisia pentru verificarea aptitudinilor fizice;
– Comisia pentru verificarea cunostintelor la limba romana;
– Comisia pentru verificarea cunostintelor la istoria romanilor;
– Comisia pentru solutionarea contestatiilor.

Metodologia de organizare si desfasurare a examenului de absolvire a cursurilor cu durata de un an la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna

Metodologia reglementeaza organizarea si desfasurarea examenului de absolvire pentru elevii care au promovat cursul de formare initiala pentru obtinerea calificarii de „agent de penitenciare” la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna.

Examenul de absolvire consta in sustinerea probelor scrise si orale pentru verificarea cunostintelor si competentelor dobandite in domeniul Teorie si practica penitenciara si o proba scrisa pentru verificarea cunostintelor si competentelor dobandite in domeniul Stiinte juridice si socioumane.


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.