TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Concurenţă record la admiterea la Școala Naţională de Grefieri
29.08.2013 | JURIDICE.ro


La 13 ani de la înfiinţare, Şcoala Naţională de Grefieri a înregistrat în acest an cea mai mare concurenţă la examenul de admitere din istoria sa, mai mult de 12 candidaţi pe loc, demonstrând din nou buna sa reputaţie în domeniul formării grefierilor.

La concursul de admitere la SNG, ce va avea loc duminică 1 septembrie, sunt aşteptaţi să se prezinte în jur de 1.500 de candidaţi, care concurează pentru ocuparea unui număr de 120 de locuri, din care 90 de locuri sunt alocate pentru pregătirea cursanţilor în vederea ocupării funcţiei de grefier la instanţe, iar 30 de locuri în vederea ocupării funcţiei de grefier la parchete.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate