Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Diplomă și medalie pentru un membru al Consiliului Baroului București
04.09.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Avocatului doctor în științe juridice Iosif FRIEDMANN-NICOLESCU din Baroul București, ca urmare a participării la Cursurile de Vară ale Universităţii Populare «Nicolae IORGA» de la Vălenii de Munte, organizate sub egida Instituţiei Prefectului Prahova, a Consiliului Judeţean Prahova, a Direcţiei Judeţene pentru Cultură şi Patrimoniul Naţional Prahova, a Primăriei orașului Vălenii de Munte şi a Consiliului Local Vălenii de Munte, i-a fost conferită DIPLOMA pentru participarea meritorie la ediția 2013 a Sesiunii de vară și totodată MEDALIA 100 de ani de la Pacea de la București 19132013.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate