Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Procedura de desemnare a furnizorilor de serviciu universal în domeniul serviciilor poștale


4 septembrie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Noutăți legislative
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr.  554 din data de 2 septembrie 2013 a fost publicata Decizia presedintelui Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii nr. 541/2013 privind conditiile si procedura de desemnare a furnizorilor de serviciu universal in domeniul serviciilor postale.

Decizia ANCOM reglementeaza conditiile si procedura de desemnare a furnizorilor de servicii postale ca furnizori de serviciu universal, astfel cum acestia sunt definiti de OUG nr. 13/2013 privind serviciile postale, precum si modalitatile de finantare a costului net determinat de furnizarea serviciilor din sfera serviciului universal.

Poate fi desemnat ca furnizor de serviciu universal numai un furnizor de servicii postale autorizat sa furnizeze serviciile incluse in sfera serviciului universal pentru care urmeaza a fi desemnat, in conditiile regimului de autorizare generala si care asigura indeplinirea conditiilor prevazute in OUG nr. 13/2013.

Desemnarea unui furnizor de servicii postale ca furnizor de serviciu universal in domeniul serviciilor postale se realizeaza de catre Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), la cerere sau din oficiu, pentru prestarea unuia ori mai multor servicii incluse in sfera serviciului universal, pe intreg teritoriul national sau doar pe o parte a acestuia, astfel incat sa se asigure acoperirea intregului teritoriu.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro