« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 

Procedura de desemnare a furnizorilor de serviciu universal în domeniul serviciilor poștale
04.09.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr.  554 din data de 2 septembrie 2013 a fost publicata Decizia presedintelui Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii nr. 541/2013 privind conditiile si procedura de desemnare a furnizorilor de serviciu universal in domeniul serviciilor postale.

Decizia ANCOM reglementeaza conditiile si procedura de desemnare a furnizorilor de servicii postale ca furnizori de serviciu universal, astfel cum acestia sunt definiti de OUG nr. 13/2013 privind serviciile postale, precum si modalitatile de finantare a costului net determinat de furnizarea serviciilor din sfera serviciului universal.

Poate fi desemnat ca furnizor de serviciu universal numai un furnizor de servicii postale autorizat sa furnizeze serviciile incluse in sfera serviciului universal pentru care urmeaza a fi desemnat, in conditiile regimului de autorizare generala si care asigura indeplinirea conditiilor prevazute in OUG nr. 13/2013.

Desemnarea unui furnizor de servicii postale ca furnizor de serviciu universal in domeniul serviciilor postale se realizeaza de catre Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), la cerere sau din oficiu, pentru prestarea unuia ori mai multor servicii incluse in sfera serviciului universal, pe intreg teritoriul national sau doar pe o parte a acestuia, astfel incat sa se asigure acoperirea intregului teritoriu.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.