Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Susținere publică teză de doctorat Codruț Olaru: „Particularitățile criminalității organizate în România”


5 septembrie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Drept penal, Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

La data de 6 septembrie 2013, începând cu ora 12:00, în Amfiteatrul III 9 al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, domnul Codruț Olaru va susţine, în şedinţă publică, teza de doctorat Particularitățile criminalității organizate în România, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de doctor în domeniul DREPT.

Comisia de doctorat are următoarea componenţă:
Preşedinte: conf. univ. dr. Tudor Plăeșu (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi)
Conducător ştiinţific: prof. univ. dr. Tudorel Toader (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi)
Referenţi: prof. univ. dr. Constantin Mitrache (Universitatea din Bucureşti), prof. univ. dr. Anastasiu Crișu (Universitatea din Bucureşti), prof. univ. dr. Vasila Păvăleanu (Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava)

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro