TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

BOŞTINĂ & ASOCIAŢII, alături de INTRALOT în emisiunea de obligaţiuni de 325 de milioane de euro lansată de companie
06.09.2013 | JURIDICE.ro


Furnizorul mondial de soluţii pentru loterii şi alte jocuri de noroc, INTRALOT, a fost asistat, la sfârşitul lunii august 2013, de BOŞTINĂ & ASOCIAŢII în cadrul emisiunii de obligaţiuni în valoare de 325 de milioane de euro, lansată de sucursala sa din Luxemburg.

Cristian Costea, avocat partener din cadrul casei de avocatură Boştină şi Asociaţii, cel care a coordonat echipa de avocaţi români din cadrul proiectului: „Emisiunea de obligaţiuni a INTRALOT Luxembrug a reprezentat un proiect extrem de interesant, care ne-a testat atât expertiza din zona de nişă a legislaţiei ce guvernează jocurile de noroc,  cât şi experienţa din domeniul bancar, al pieţei de capital sau al garanţiilor. În plus, a trebuit să ne coordonăm  cu avocaţi din peste 20 ţări, printre care s-au numărat şi 2 firme de avocatură din „magic circle” din Marea Britanie şi una din „top 10″ din Statele Unite.”

:: detalii pe toplegal.ro

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate