« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Avocat, numit secretar de stat la Ministerul Apărării Naţionale. UPDATE: Eliberarea din funcție
31.03.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

29 martie 2017: În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 214 din 29 martie 2017 a fost publicată Decizia nr. 314/2017 privind eliberarea doamnei Otilia Sava din funcţia de secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, la Ministerul Apărării Naţionale.

La data intrării în vigoare a prezentei decizii, 29 martie 2017, doamna Otilia Sava se eliberează din funcţia de secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, la Ministerul Apărării Naţionale.

9 septembrie 2013: În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 556 din data de 2 septembrie 2013 a fost publicată Decizia prim-ministrului nr. 367/2013 privind numirea doamnei Otilia Sava în funcția de secretar de stat pentru relația cu Parlamentul, informare publică și creșterea calității vieții, la Ministerul Apărării Naționale.

Prin Decizia prim-ministrului, doamna Otilia Sava se numește în funcția de secretar de stat pentru relația cu Parlamentul, informare publică și creșterea calității vieții, la Ministerul Apărării Naționale.

Otilia Sava este fondator casa de avocatura IONESCU & SAVA.

 
Secţiuni: Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD