Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti
Millenium Insurance Broker
 

Societate de asigurare sancţionată de Autoritatea de Supraveghere Financiară
09.09.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 566 din data de 5 septembrie 2013 a fost publicata Decizia Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 659/2013 privind sanctionarea Societatii „Euroins Romania Asigurare Reasigurare“ – S.A. cu interzicerea temporara a practicarii asigurarii obligatorii de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule RCA.

In urma unor nereguli constatate cu ocazia controlului efectuat începand cu luna mai 2013, Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a hotarat sanctionarea Societatii „Euroins Romania Asigurare Reasigurare“ – S.A. cu interzicerea temporara a practicarii asigurarii obligatorii de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule RCA, pana la îndeplinirea masurilor dispuse de Autoritatea de Supraveghere Financiara.

În perioada interzicerii temporare a practicarii asigurarii RCA, Societatea „Euroins Romania Asigurare Reasigurare“ – S.A. nu va încheia noi contracte de asigurare obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule RCA, nu va subscrie sau încasa prime de asigurare aferente unor noi contracte de asigurare obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule RCA.

De asemenea, in  aceasta perioada, Societatea „Euroins Romania Asigurare Reasigurare“ – S.A. raspunde pentru îndeplinirea obligatiilor asumate prin contracte, anterior emiterii deciziei ASF.

Secţiuni: Asigurări, Lege 9 | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO