Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

VOICU & FILIPESCU a obținut pentru concernul german Bilfinger suspendarea unei proceduri de achiziție publică în valoare de peste 203 milioane Euro


9 septembrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Asistat de VOICU & FILIPESCU, consorțiul format din Bilfinger Power Systems GmbH, Babcock Borsig Steinmüler GmbH și Babcock Nöell GmbH în calitate de ofertant în cadrul procedurii de negociere cu publicarea prealabilă a unui anunț de participare organizată de SC Complexul Energetic Hunedoara SA pentru atribuirea contractului de “Lucrări la termocentrala Deva privind reabilitarea grupului nr. 4 și instalații de desulfurare pentru grupurile nr. 3 și nr. 4” a depus o contestație la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

Valoarea contractului: peste 203 milioane EUR.

:: detalii pe toplegal.ro

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii