TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Proiectul Roșia Montană. O hotărâre interesantă a CJUE
10.09.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Pe fondul tensiunilor și dilemelor din ultima perioadă referitoare la procedura aplicabilă concesiunilor pentru explorări și exploatări miniere, cu privire specială spre proiectul „Roșia Montană”, atragem atenția asupra unei hotărâri recente a CJUE (Hotărârea din 27 iunie 2013, pronunțată în cauza C-569/10).

Curtea a pronunțat o hotărâre în care legislația din Polonia a fost analizată prin raportare la cerințele legislației Uniunii Europene. Este interesant ce prevăd reglementările europene, cum s-a apărat Polonia și ce a decis Curtea, mai ales punctele 2-6, 59-65, 72-81 și 85-88.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate