« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia animalelorProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Oportunități de accesare a Fondurilor Structurale 2014 – 2020 / 20 septembrie
12.09.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Camera de Comerț și Industrie a României organizează conferința

Oportunități de accesare a Fondurilor Structurale 2014-2020
Camera de Comerț și Industrie a României
20 septembrie 2013

Entitățile publice și private europene se confruntă cu sfârșitul perioadei financiare 2007-2013 și se pregătesc pentru a face față provocărilor următoarei perioade de finanțare, 2014-2020, bazată pe suma acordată de Fondul European de Dezvoltare Regională în perioada anterioară și angajamentul de a aloca 20% din buget pentru eficiența energetică și resursele de energie regenerabilă.

Ignoranța față de modul în care aceste fonduri sunt administrate a descurajat numeroase proiecte ce promovează ocuparea forței de muncă, eficiența energetică și tehnologia informației și comunicațiilor.

De asemenea, problematica ocupării forței de muncă vizează și provocarea de a optimiza instrumentele UE pentru tineret precum sprijinirea antreprenorilor și recrutarea forței de muncă.

Inovarea și transferul de tehnologie par a fi soluția optimă pentru a reduce costurile și a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor prin generarea locurilor de muncă green.

Conferința cuprinde în prima parte o sesiune plenară, în prezența înalților Oficiali români și spanioli, ce își propune să dezbată perspectivele de utilizare a fondurilor structurale în perioada de programare 2014 – 2020, urmate de sesiuni sectoriale pe teme precum creșterea incluzivă și sustenabilă, energie, clustere, mediu, ocuparea forței de muncă, detaliate în programul atașat. La final, vor fi organizate mese rotunde unde se vor discuta idei de proiecte, ce vor fi evaluate în mod deschis pentru a facilita acorduri între potențiale consorții, în perspectiva viitoarelor apeluri UE de interes pentru municipalități, Camere de Comerț și companii.

:: Agendă
:: Formular de participare


Taxa de participare este de 150 RON + TVA / persoană, iar plata se face la casieria Camerei de Comerț și Industrie a României, tronson III, et. 4 sau prin virament bancar, în contul CCIR RO31 RZBR 0000 0600 0240 7957, deschis la Raiffeisen Bank SMB, cod fiscal RO 2842250.

Vă rugăm să aveți amabilitatea de a ne transmite confirmările de participare în scris (talonul de participare atașat) și confirmarea plății (copia OP-ului) la adresa de email drc@ccir.ro sau la numărul de fax: 021/3117512, până cel târziu miercuri, 18 septembrie 2013, orele 14.00.

Persoana de contact din cadrul Camerei Naționale este Dl. Petru Saca, Consilier, Direcția Reprezentare Camerală, Biroul Relații Externe, telefon: 021/3190088, fax: 021/3117512, e-mail: drc@ccir.ro.

Având convingerea că acest eveniment va contribui la dinamizarea cooperării economice și comerciale, așteptăm confirmările Dumneavoastră în scris.

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: ANUNTURI, Dreptul Uniunii Europene | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD