Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Modificarea Regulamentului privind desfăşurarea concursului de promovare în funcţia de judecător la ICCJ


13 septembrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Noutăți legislative, Sistemul judiciar

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 581 din data de 12 septembrie 2013 a fost publicata Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 873/2013 pentru modificarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea concursului de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 74/2012.

Modificarea Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursului de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie vizeaza punctajul ce poate fi acordat ca urmare a evaluarii integritatii candidatilor.

Astfel, potrivit noilor prevederi, membrii CSM primesc pentru fiecare candidat cate o fisa de evaluare nominala, pe care se noteaza fiecare criteriu cu puncte situate intre 1 si maximul punctajului alocat, respectiv 4 puncte. Se introduce si mentiunea ca fisele de evaluare vor cuprinde si numele membrului Consiliului Superior al Magistraturii care a efectuat notarea si semnatura acestuia.

In forma anterioara, se acorda un punctaj intre 0 si 4 puncte.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică