Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Hunedoara. Informaţii ref. cel de-al doilea număr al revistei “Hunedoara Juridică”
13.09.2013 | Florin RADU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

După numărul inaugural, Baroul Hunedoara anunţă apariţia, în luna februarie a anului 2014, a celui de-al doilea număr al revistei “Hunedoara Juridică”. Revista va cuprinde articole şi studii de specialitate, dar si note de jurisprudenţă, din orice domeniu al dreptului, precum şi din ştiinţele auxiliare ale acestuia, însă cu precădere cele referitoare la noile coduri ale României.

Cei care doresc să publice în această revistă sunt invitaţi să trimită materialele, până cel târziu în data de 10 ianuarie 2014, la adresa de e-mail: d.florinradu@yahoo.com, cu respectarea condiţiilor de publicare. Paginile revistei sunt deschise tuturor profesiilor juridice.

Conform articolului “C” din  Hotărârea Congresului avocaţilor nr. 14/2008 privind pregătirea profesională a avocaţilor, cei care vor publica în această revistă vor primi 10 puncte de pregătire profesională.

:: condiţii publicare

Redactor–şef
av. Florin RADU

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate