Secţiuni » Articole » Revista revistelor juridice
Revista revistelor juridice
JURIDICE

Baroul Hunedoara. Informaţii ref. cel de-al doilea număr al revistei “Hunedoara Juridică”
13.09.2013 | Florin RADU

Secţiuni: Revista revistelor juridice, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

După numărul inaugural, Baroul Hunedoara anunţă apariţia, în luna februarie a anului 2014, a celui de-al doilea număr al revistei “Hunedoara Juridică”. Revista va cuprinde articole şi studii de specialitate, dar si note de jurisprudenţă, din orice domeniu al dreptului, precum şi din ştiinţele auxiliare ale acestuia, însă cu precădere cele referitoare la noile coduri ale României.

Cei care doresc să publice în această revistă sunt invitaţi să trimită materialele, până cel târziu în data de 10 ianuarie 2014, la adresa de e-mail: d.florinradu@yahoo.com, cu respectarea condiţiilor de publicare. Paginile revistei sunt deschise tuturor profesiilor juridice.

Conform articolului “C” din  Hotărârea Congresului avocaţilor nr. 14/2008 privind pregătirea profesională a avocaţilor, cei care vor publica în această revistă vor primi 10 puncte de pregătire profesională.

:: condiţii publicare

Redactor–şef
av. Florin RADU

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti