« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Energie
CărţiProfesionişti
BOTEZATU ESTRADE PARTNERS
 

Metodologia de monitorizare a pieţei reglementate de energie electrică
17.09.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 586 din data de 16 septembrie 2013 a fost publicat Ordinul Presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 68/2013 privind aprobarea Metodologiei de monitorizare a pietei reglementate de energie electrica.

Metodologia de monitorizare a pietei reglementate de energie electrica stabileste:
– indicatorii utilizati de ANRE in vederea monitorizarii pietei reglementate de energie electrica;
– datele si informatiile necesare in activitatea de monitorizare a pietei reglementate de energie electrica;
– obligatiile de raportare a datelor si informatiilor necesare in activitatea de monitorizare a pietei reglementate de energie electrica care revin producatorilor si furnizorilor de energie electrica ce activeaza pe piata reglementata;
– principiile referitoare la analizele si la rapoartele care trebuie realizate in urma monitorizarii pietei reglementate de energie electrica.

 
Secţiuni: Energie, Lege 9 | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD