Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

(P) Un nou curs de pregătire pentru admiterea în magistratură și INM, din 28 septembrie 2013
17.09.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

Cui se adreseaza cursul

La cursul de pregatire pentru Magistratura si INM organizat de Euro Best Team sunt invitati sa se inscrie absolventi sau studenti ai facultatilor de drept, precum si juristi din categoriile mentionate pe site-ul Institutului National al Magistraturii – fostii judecatori si procurori care si-au incetat activitatea din motive neimputabile, personalul de specialitate juridica prevazut de art. 87 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, avocatii, notarii, asistentii judiciari, consilierii juridici, personalul de probatiune cu studii superioare juridice, ofiterii de politie judiciara cu studii superioare juridice, grefierii cu studii superioare juridice, persoanele care au indeplinit functii de specialitate juridica in aparatul Parlamentului, Administratiei Prezidentiale, Guvernului, Curtii Constitutionale, Avocatului Poporului, Curtii de Conturi sau al Consiliului Legislativ, din Institutul de Cercetari Juridice al Academiei Romane si Institutul Roman pentru Drepturile Omului, cadrele didactice din invatamantul juridic superior acreditat, precum si magistratii-asistenti de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu o vechime in specialitate de cel putin 5 ani, la data sustinerii testului grila, daca indeplinesc conditiile prevazute la art. 14 alin. (2) si, dupa caz, la art. 32 din Legea nr. 303/2004.

EBTObiectivele cursului
– intelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs;
– deprinderea tehnicilor de abordare si solutionare a grilelor de concurs;
– dezbateri, studii de caz, aplicatii pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare;
– sprijinirea candidatilor in consolidarea cunostintelor teoretice;
– simulare examene de admitere

Locatie
Cursurile Euro Best Team se desfasoara la sediul companiei, in sali de curs moderne, mobilate si echipate corespunzator.

Perioada de desfasurare
28 septembrie – 10 noiembrie 2013, sambata si duminica, dupa cum urmeaza:
28, 29 septembrie, 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 octombrie, 2, 3, 9, 10 noiembrie

Atentie! Numarul de locuri este LIMITAT.

In intervalul 28 septembrie – 9 noiembrie se vor desfasura, de asemenea, cursul de Rationament Logic si seminarul de pregatire a probei de interviu.

Cost
5500 lei + TVA

REDUCERE! Pentru inscrieri pana la data de 23 septembrie, pretul cursului este de 4700 lei + TVA si veti primi GRATUIT cursul de Rationament Logic si seminarul pentru pregatirea Interviului.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti