Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

(P) Un nou curs de pregătire pentru admiterea în magistratură și INM, din 28 septembrie 2013
17.09.2013 | JURIDICE.ro


Cui se adreseaza cursul

La cursul de pregatire pentru Magistratura si INM organizat de Euro Best Team sunt invitati sa se inscrie absolventi sau studenti ai facultatilor de drept, precum si juristi din categoriile mentionate pe site-ul Institutului National al Magistraturii – fostii judecatori si procurori care si-au incetat activitatea din motive neimputabile, personalul de specialitate juridica prevazut de art. 87 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, avocatii, notarii, asistentii judiciari, consilierii juridici, personalul de probatiune cu studii superioare juridice, ofiterii de politie judiciara cu studii superioare juridice, grefierii cu studii superioare juridice, persoanele care au indeplinit functii de specialitate juridica in aparatul Parlamentului, Administratiei Prezidentiale, Guvernului, Curtii Constitutionale, Avocatului Poporului, Curtii de Conturi sau al Consiliului Legislativ, din Institutul de Cercetari Juridice al Academiei Romane si Institutul Roman pentru Drepturile Omului, cadrele didactice din invatamantul juridic superior acreditat, precum si magistratii-asistenti de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu o vechime in specialitate de cel putin 5 ani, la data sustinerii testului grila, daca indeplinesc conditiile prevazute la art. 14 alin. (2) si, dupa caz, la art. 32 din Legea nr. 303/2004.

EBTObiectivele cursului
– intelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs;
– deprinderea tehnicilor de abordare si solutionare a grilelor de concurs;
– dezbateri, studii de caz, aplicatii pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare;
– sprijinirea candidatilor in consolidarea cunostintelor teoretice;
– simulare examene de admitere

Locatie
Cursurile Euro Best Team se desfasoara la sediul companiei, in sali de curs moderne, mobilate si echipate corespunzator.

Perioada de desfasurare
28 septembrie – 10 noiembrie 2013, sambata si duminica, dupa cum urmeaza:
28, 29 septembrie, 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 octombrie, 2, 3, 9, 10 noiembrie

Atentie! Numarul de locuri este LIMITAT.

In intervalul 28 septembrie – 9 noiembrie se vor desfasura, de asemenea, cursul de Rationament Logic si seminarul de pregatire a probei de interviu.

Cost
5500 lei + TVA

REDUCERE! Pentru inscrieri pana la data de 23 septembrie, pretul cursului este de 4700 lei + TVA si veti primi GRATUIT cursul de Rationament Logic si seminarul pentru pregatirea Interviului.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate