Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
TOP LEGAL
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Un nou succes obţinut de NNDKP în domeniul certificatelor suplimentare de protecţie
17.09.2013 | JURIDICE.ro

Echipa de avocaţi din cadrul NNDKP a reprezentat cu succes Teva Pharmaceuticals în litigiul prin care aceasta a solicitat revocarea certificatului suplimentar de protecţie (CSP) emis de OSIM în favoarea Takeda Pharmaceutical. Sorina Olaru (Creţu), partener în departamentul de litigii, şi Ana-Maria Baciu, partener si coordonatorul diviziei de proprietate intelectuală și a practicii de farmaceutice, au coordonat echipa multidisciplinară, formată din Adina Bădărău, consilier în proprietate industrială, și Daniela Ghervas, avocat în departamentul de litigii, informează TopLegal.ro.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.