Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Numire doi magistrați-asistenți


23 septembrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat

Joi, 19 septembrie 2013, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi a acestei şedinţe, a constatat îndeplinite condiţiile prevăzute de lege de către Ofelia MUNTEANU OFELIA şi Miron-Cornel OLARU, pentru numirea în funcţia de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca urmare a valorificării rezultatelor obţinute la concursul din data de 30 septembrie 2012.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:
– numirea în funcţia de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia I civilă a Ofeliei MUNTEANU, începând cu data de 1 octombrie 2013;
– numirea în funcţia de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de contencios administrativ şi fiscal a lui Miron-Costel OLARU, începând cu data de 1 octombrie 2013.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică