BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
Print Friendly, PDF & Email

NCPC BIG FOUR – LIVE la Baroul Timiş

24.09.2013 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

În scopul de a contribui la pregătirea profesională a avocaţilor din Baroul Timiş, Centrul Teritorial Timişoara al Institutului Naţional de Pregătire şi Perfecţionare a Avocaţilor asigură în mod gratuit accesul acestora la transmisiunea live la Timişoara a Conferinţei NCPC BIG FOUR, care se va desfăşura vineri, 27 septembrie 2013, începând cu ora 13:30, în Aula Magna a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din București.

Conferinţa îşi propune să clarifice probleme de procedură civilă a căror dificultate a fost evidențiată în cadrul aplicării practice și discuțiilor doctrinare referitoare la noul Cod de procedură civilă. Evenimentul reunește patru dintre cei mai importanţi profesori de procedură civilă din România (Viorel Mihai Ciobanu, Ion Deleanu, Ioan Leș şi Gabriel Boroi), care vor aborda o listă de subiecte controversate, pentru a oferi soluțiile pe care lumea juridică le caută, în încercarea de a curma și a preveni practica judiciară neunitară.

Cuvântul de deschidere va aparţine președintelui Uniunii Naţionale a Barourilor din România, dr. Gheorghe Florea.

Conferinţa va fi moderată de conf. univ. dr. Traian Briciu, Bogdan Dumitrache şi dr. Andrei Săvescu.

Accesul la transmisiunea live a Conferinţei NCPC Big Four va fi asigurat în Sala de festivităţi a Baroului Timiş, str. Lucian Blaga nr. 2, et. II, în limita celor 100 locuri disponibile.

Avocaţii din Baroul Timiş se pot înscrie telefonic (0256498055) sau prin e-mail (baroul.timis@edicomputers.ro).

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week