Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

NCPC BIG FOUR – LIVE la Baroul Timiş


24 septembrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

În scopul de a contribui la pregătirea profesională a avocaţilor din Baroul Timiş, Centrul Teritorial Timişoara al Institutului Naţional de Pregătire şi Perfecţionare a Avocaţilor asigură în mod gratuit accesul acestora la transmisiunea live la Timişoara a Conferinţei NCPC BIG FOUR, care se va desfăşura vineri, 27 septembrie 2013, începând cu ora 13:30, în Aula Magna a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din București.

Conferinţa îşi propune să clarifice probleme de procedură civilă a căror dificultate a fost evidențiată în cadrul aplicării practice și discuțiilor doctrinare referitoare la noul Cod de procedură civilă. Evenimentul reunește patru dintre cei mai importanţi profesori de procedură civilă din România (Viorel Mihai Ciobanu, Ion Deleanu, Ioan Leș şi Gabriel Boroi), care vor aborda o listă de subiecte controversate, pentru a oferi soluțiile pe care lumea juridică le caută, în încercarea de a curma și a preveni practica judiciară neunitară.

Cuvântul de deschidere va aparţine președintelui Uniunii Naţionale a Barourilor din România, dr. Gheorghe Florea.

Conferinţa va fi moderată de conf. univ. dr. Traian Briciu, Bogdan Dumitrache şi dr. Andrei Săvescu.

Accesul la transmisiunea live a Conferinţei NCPC Big Four va fi asigurat în Sala de festivităţi a Baroului Timiş, str. Lucian Blaga nr. 2, et. II, în limita celor 100 locuri disponibile.

Avocaţii din Baroul Timiş se pot înscrie telefonic (0256498055) sau prin e-mail (baroul.timis@edicomputers.ro).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică