Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

NCPC BIG FOUR – LIVE la Baroul Timiş

24.09.2013 | JURIDICE.ro

În scopul de a contribui la pregătirea profesională a avocaţilor din Baroul Timiş, Centrul Teritorial Timişoara al Institutului Naţional de Pregătire şi Perfecţionare a Avocaţilor asigură în mod gratuit accesul acestora la transmisiunea live la Timişoara a Conferinţei NCPC BIG FOUR, care se va desfăşura vineri, 27 septembrie 2013, începând cu ora 13:30, în Aula Magna a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din București.

Conferinţa îşi propune să clarifice probleme de procedură civilă a căror dificultate a fost evidențiată în cadrul aplicării practice și discuțiilor doctrinare referitoare la noul Cod de procedură civilă. Evenimentul reunește patru dintre cei mai importanţi profesori de procedură civilă din România (Viorel Mihai Ciobanu, Ion Deleanu, Ioan Leș şi Gabriel Boroi), care vor aborda o listă de subiecte controversate, pentru a oferi soluțiile pe care lumea juridică le caută, în încercarea de a curma și a preveni practica judiciară neunitară.

Cuvântul de deschidere va aparţine președintelui Uniunii Naţionale a Barourilor din România, dr. Gheorghe Florea.

Conferinţa va fi moderată de conf. univ. dr. Traian Briciu, Bogdan Dumitrache şi dr. Andrei Săvescu.

Accesul la transmisiunea live a Conferinţei NCPC Big Four va fi asigurat în Sala de festivităţi a Baroului Timiş, str. Lucian Blaga nr. 2, et. II, în limita celor 100 locuri disponibile.

Avocaţii din Baroul Timiş se pot înscrie telefonic (0256498055) sau prin e-mail (baroul.timis@edicomputers.ro).


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan