Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură civilă
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

NCPC BIG FOUR – LIVE la Baroul Timiş
24.09.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Procedură civilă, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

În scopul de a contribui la pregătirea profesională a avocaţilor din Baroul Timiş, Centrul Teritorial Timişoara al Institutului Naţional de Pregătire şi Perfecţionare a Avocaţilor asigură în mod gratuit accesul acestora la transmisiunea live la Timişoara a Conferinţei NCPC BIG FOUR, care se va desfăşura vineri, 27 septembrie 2013, începând cu ora 13:30, în Aula Magna a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din București.

Conferinţa îşi propune să clarifice probleme de procedură civilă a căror dificultate a fost evidențiată în cadrul aplicării practice și discuțiilor doctrinare referitoare la noul Cod de procedură civilă. Evenimentul reunește patru dintre cei mai importanţi profesori de procedură civilă din România (Viorel Mihai Ciobanu, Ion Deleanu, Ioan Leș şi Gabriel Boroi), care vor aborda o listă de subiecte controversate, pentru a oferi soluțiile pe care lumea juridică le caută, în încercarea de a curma și a preveni practica judiciară neunitară.

Cuvântul de deschidere va aparţine președintelui Uniunii Naţionale a Barourilor din România, dr. Gheorghe Florea.

Conferinţa va fi moderată de conf. univ. dr. Traian Briciu, Bogdan Dumitrache şi dr. Andrei Săvescu.

Accesul la transmisiunea live a Conferinţei NCPC Big Four va fi asigurat în Sala de festivităţi a Baroului Timiş, str. Lucian Blaga nr. 2, et. II, în limita celor 100 locuri disponibile.

Avocaţii din Baroul Timiş se pot înscrie telefonic (0256498055) sau prin e-mail (baroul.timis@edicomputers.ro).

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti