Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANI. Incompatibilitate consilier juridic-avocat
25.09.2013 | JURIDICE.ro

Agenția Națională de Integritate a constatat joi, 5 septembrie 2013, existența stării de incompatibilitate a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, precum și a conflictului de interese de natură administrativă în cazul lui Dan NEDELCIA (consilier juridic în cadrul Primăriei Comunei Eșelnița, jud. Mehedinți), potrivit unui comunicat al ANI.

Inspectorii ANI au constatat că, în perioada 15 noiembrie 2010 – prezent, Dan NEDELCIA, s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât a deținut, simultan, funcția publică de consilier juridic în cadrul Primăriei Comunei Eșelnița (jud. Mehedinți), respectiv Instituției Prefectului Județului Mehedinți, cât și calitatea de avocat în cadrul Baroului Mehedinți.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.