Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANI. Incompatibilitate consilier juridic-avocat

25.09.2013 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Agenția Națională de Integritate a constatat joi, 5 septembrie 2013, existența stării de incompatibilitate a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, precum și a conflictului de interese de natură administrativă în cazul lui Dan NEDELCIA (consilier juridic în cadrul Primăriei Comunei Eșelnița, jud. Mehedinți), potrivit unui comunicat al ANI.

Inspectorii ANI au constatat că, în perioada 15 noiembrie 2010 – prezent, Dan NEDELCIA, s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât a deținut, simultan, funcția publică de consilier juridic în cadrul Primăriei Comunei Eșelnița (jud. Mehedinți), respectiv Instituției Prefectului Județului Mehedinți, cât și calitatea de avocat în cadrul Baroului Mehedinți.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week