Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

ANI Conflict de interese fost Vicepreședinte CSA


15 august 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Agenția Națională de Integritate a constatat miercuri, 14 august 2013,  faptul că Tudor BALTA, fost Vicepreședinte al Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, a încălcat regimul juridic al conflictului de interese în materie penală, potrivit unui comunicat ANI.

Motivul: în calitate de Vicepreședinte al CSA, a participat la ședința Consiliului din data de 3 august 2010, în cadrul căreia s-a aprobat cererea Companiei de Asigurări Reasigurări Exim România SA (CARE – România SA), de obținere a autorizației de funcționare ca societate de asigurare, acesta deținând un număr de 30.000 acțiuni la societatea CARE.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii