Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

IONESCU & SAVA despre reforma sistemului de asigurări de sănătate


25 septembrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Asigurări, Concurență

Radu Ionescu, managing partner al Casei de Avocatura IONESCU & SAVA, a participat marti, 24 septembrie 2013, la un eveniment de profil, avand ca subiect de discutie imbunatatirea accesului populatiei la servicii medicale de calitate, modificarea legislatiei pentru a permite spitalelor administrate public sa desfasoare activitati generatoare de venituri suplimentare sau transformarea spitalelor in regii autonome sau societati, aspecte ce trebuie dezbatute din punctul de vedere al legislatiei concurentei. In interventia sa, Radu Ionescu a aratat ca o reforma reala a sistemului ar insemna transformarea sa intr-un veritabil sistem de asigurari sociale de sanatate, in care Casa Nationala de Asigurari (CNAS) de Sanatate sa se comporte ca un asigurator (prin cresterea responsabilitatii in cheltuirea bugetului, crearea unor mecanisme de verificare si control si audit independent), informeaza TopLegal.ro.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică