TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

REFF ȘI ASOCIAȚII: Echipa de peste 40 de avocați a fost implicată în proiecte de peste 800 de milioane de euro în acest an
25.09.2013 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Alexandru Reff, Partener REFF ȘI ASOCIAȚII, a declarat marți, 24 septembrie 2013: “Sunt foarte mândru de progresul nostru într-o piață care rămâne dificilă, cu investiții străine în declin și o activitate M&A relativ modestă, care mențin presiunea asupra pieței avocaturii. Practicile noastre emblematice ne-au plasat din nou la vârful avocaturii de business, unde tranzacții cu valori de șapte cifre provoacă avocații să trateze aspecte juridice și comerciale complexe, de cele mai multe ori sub presiunea timpului” declară Alexandru Reff, Partener. “Avem proiecte importante în derulare și o echipă mai solidă ca oricând, ceea ce mă face încrezător că ne vom depăși planul de venituri de 3,5 milioane euro pentru perioada noastră de raportare (care se va încheia în iunie 2014)”, informează TopLegal.ro.


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.