Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

NCPC BIG FOUR – LIVE la Baroul Vâlcea

25.09.2013 | JURIDICE.ro

Baroul Valcea invita avocatii membri ai Baroului Valcea, magistratii din cadrul Tribunalului Valcea si ai instantelor din judetul Valcea, cat si pe toti practicienii dreptului, sa participe la CONFERINTA-EVENIMENT NCPC BIG FOUR, ce va putea fi urmarita prin transmisiune directa de la Bucuresti, Aula Magna a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, vineri 27 septembrie 2013, in sala de festivitati a Bibliotecii Judetene Antim Ivireanul din Ramnicu Valcea, incepand cu orele 13:30.

In cadrul manifestarii organizate de Baroul Valcea se va desfasura si o sesiune de dezbateri intre participanti. In aplicarea protocolului de colaborare incheiat cu Tribunalul Valcea, ce vizeaza si conlucrarea in domeniul formarii profesionale continue, vor participa la manifestare si magistratii Tribunalului Valcea, astfel ca va putea avea loc un dialog interprofesional pe marginea tematicii in discutie.

Relatii si inscrieri la tel.0250732336 sau pe email baroul.valcea.secretariat@gmail.com.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan