Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Experți ai CE în vizită la ICCJ
27.09.2013 | JURIDICE.ro


Joi, 26 septembrie 2013, experții Comisiei Europene s-au întâlnit cu judecători ai Înaltei Curți de Casație si Justiție, în cadrul misiunii de evaluare privind MCV, potrivit unui comunicat al ICCJ.

S-a discutat despre reforma Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, implementarea noilor Coduri, unificarea jurisprudenţei, măsurile organizatorice adoptate pentru asigurarea celerităţii în procesele privind cauzele de corupţie la nivel înalt şi revizuirea Constituţiei. Au fost evidențiate progresele înregistrate de instanţa supremă, în special, în punerea în aplicare a noului Cod de procedură civilă şi în pregătirea pentru punerea în aplicare a noului Cod penal şi a noului Cod de procedură penală, în unificarea jurisprudenţei, precum şi în aplicarea măsurilor organizatorice adoptate pentru asigurarea celerităţii în procesele privind cauzele de corupţie la nivel înalt.

 

 

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate