Secţiuni » Articole » Revista revistelor juridice
Revista revistelor juridice
JURIDICE

ICCJ. Încălcarea obligaţiei de evitare a conflictului de interese
30.09.2013 | Corina CIOROABĂ, Corina CIOROABĂ

Secţiuni: C. administrativ, Revista revistelor juridice
JURIDICE - In Law We Trust

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât că încălcarea prevederilor din contractul de finanţare referitoare la evitarea conflictului de interese atrage caracterul neeligibil al sumelor acordate cu titlu de finanţare nerambursabilă din fonduri europene, fără a fi necesară probarea existenţei/producerii unui prejudiciu. Sub acest aspect, faptul că proiectul finanţat a fost finalizat, investiţia a fost realizată şi recepţionată, iar obiectivul a fost pus în funcţiune, nu îl poate exonera pe beneficiarului contractului de finanţare de debitul stabilit în sarcina sa, cu titlu de cheltuieli neeligibile. (Decizia nr. 3764 din 27 septembrie 2012 pronunţată în recurs de Secţia de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie având ca obiect anulare decizie A.P.D.R.P.)

Corina CIOROABĂ

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti