Secţiuni » Articole » Opinii
OpiniiPovestim cărţiImaginarul dreptului
Condiţii de publicare
 1 comentariu

Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aurelciausu
9 years ago

Foarte interesant articol. Sunt in totalitate de acord cu opinia dumneavoastra. Lipsa de prevederi clare legata de capitalul social, ignoranta unora, pun mari probleme in practica. Suntem nevoiti sa facem tot felul de artificii, sa satisfacem tot felul de solicitari ale unor functionari (cei de ONRC sunt cei mai ,,prevazatori” si cer tot felul de modificati in acte) incat modificam de mai multe ori un act (contestatia dureaza mai mult iar clientul se grabeste intotdeauna si crede ca avocatul nu este bine pregatit in cele mai multe cazuri). Cand oare vom avea un regulament, norme, cum vreti sa le spuneti, ale ONRC-ului care sa lamureasca aspectele controversate? Nu are fonduri ONRC-ul sa comande un astfel de document, sau sa-l produca singur? S-au nu se doreste. Nu stiu care este motivul.
Cu stima,
Av. Aurel Ciausu

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro