« Secţiuni « Articole « RNSJOpiniiPovestim cărţi
Opinii
 1 comentariu

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Două lucruri greșit înțelese despre capitalul social”

  1. Aurel CIAUȘU spune:

    Foarte interesant articol. Sunt in totalitate de acord cu opinia dumneavoastra. Lipsa de prevederi clare legata de capitalul social, ignoranta unora, pun mari probleme in practica. Suntem nevoiti sa facem tot felul de artificii, sa satisfacem tot felul de solicitari ale unor functionari (cei de ONRC sunt cei mai ,,prevazatori” si cer tot felul de modificati in acte) incat modificam de mai multe ori un act (contestatia dureaza mai mult iar clientul se grabeste intotdeauna si crede ca avocatul nu este bine pregatit in cele mai multe cazuri). Cand oare vom avea un regulament, norme, cum vreti sa le spuneti, ale ONRC-ului care sa lamureasca aspectele controversate? Nu are fonduri ONRC-ul sa comande un astfel de document, sau sa-l produca singur? S-au nu se doreste. Nu stiu care este motivul.
    Cu stima,
    Av. Aurel Ciausu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD