PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

PwC România a asistat ASE într-un proiect finanţat prin POSDRU
01.10.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti a încheiat cu succes proiectul „Facilitarea inserţiei pe piaţa muncii a viitorilor absolvenţi de studii superioare prin organizarea de întreprinderi simulate şi stagii de practică„, POSDRU/109/2.1/G/81714, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. ASE, în calitate de Beneficiar al proiectului, a fost asociată în cadrul proiectului cu PwC România, VBD Alliance Consulting şi Asociaţia Grupul de Economie Aplicată (GEA).


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.