Print Friendly, PDF & Email

PwC România a asistat ASE într-un proiect finanţat prin POSDRU
01.10.2013 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti a încheiat cu succes proiectul „Facilitarea inserţiei pe piaţa muncii a viitorilor absolvenţi de studii superioare prin organizarea de întreprinderi simulate şi stagii de practică„, POSDRU/109/2.1/G/81714, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. ASE, în calitate de Beneficiar al proiectului, a fost asociată în cadrul proiectului cu PwC România, VBD Alliance Consulting şi Asociaţia Grupul de Economie Aplicată (GEA).

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate