Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură civilă
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
9 comentarii

Tiraj suplimentar ediție specială NCPC BIG FOUR. În atenția studenților la Drept: o surpriză de proporții!!!
04.10.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Procedură civilă, VIDEO
JURIDICE - In Law We Trust

UPDATE 3 0ctombrie, 23:35: Am reușit să ajungem la 500 de exemplare!

Un număr de 200 de exemplare vor fi distribuite gratuit studenților din anul IV ai oricărei facultăți de drept, cu condiția prezentării unei recomandări în acest sens de la profesorul Decan sau de la profesorul titular de curs.

Stimați studenți în anul IV, vă rugăm să ne transmiteți via e-mail, la adresa admin@juridice.ro, numele și prenumele, adresa la care doriți să vă transmitem cartea și o recomandare de atribuire gratuită a lucrării, semnată de către Decanul facultății dumneavoastră sau de către titularul cursului de drept procesual civil (scanată). Solicitările vor fi onorate în ordinea recepționării lor.

Vă mulțumim! Mulțumim și domnului Dan E. Bodescu, pentru acest exemplu de solidaritate intelectuală!

UPDATE 3 octombrie, 20:00:  293 precomenzi


Stimați colegi, întregul tiraj al ediției speciale NCPC BIG FOUR a Codului de procedură civilă s-a epuizat vineri, 27 septembrie 2013, în cadrul conferinței, când a fost oferit gratuit participanților.

În timpul evenimentului și în fiecare zi de atunci până astăzi am primit solicitări de furnizare a acestei ediții speciale, pe care, din păcate, nu le-am putut satisface…

Pentru tipărirea unui nou tiraj ar trebui să avem siguranța că solicitările sunt suficient de numeroase.

Dacă vom avea un număr minim de 500 de solicitări, vom tipări un nou tiraj și vă vom informa. Prețul de vânzare va fi de 39 lei.

Dacă doriți să faceți o precomandă, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti