« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

Chambers Europe listeaza Zamfirescu Racoti Predoiu pe primele locuri in domeniile „Dispute Resolution”, „Energy”, „Banking & Finance”, „Corporate/ Mergers & Acquisitions”, „Intellectual Property” si „Real Estate”
11.05.2007 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Chambers Europe 2007, un reputat catalog international al avocatilor, a listat Zamfirescu Racoti Predoiu pe primele locuri in topurile „Dispute Resolution” (locul 1), „Energy” (locul 2), „Banking & Finance” (locul 3), „Corporate/ Mergers & Acquisitions” (locul 3), „Intellectual Property” (locul 3). Catalogul a clasat firma pe locul 4 in domeniul „Real Estate”, serviciu lansat dupa fuziunea din 2005.

Trei dintre asociatii societatii au fost nominalizati la sectiunea “Leading Individuals”. Astfel, Calin-Andrei Zamfirescu a fost clasat pe locul 1 la „Dispute Resolution”, locul 2 la „Banking & Finance” si locul 3 la „Intellectual Property”. Ioana Racoti se afla pe locul 1 la sectiunea „Energy”, pe locul 2 la „Banking & Finance” si locul 3 la „Corporate/ M&A”. Catalin Predoiu ocupa locul 2 in topul avocatilor recomandati in „Corporate/ M&A”. Un al patrulea asociat, Cosmin Vasile, este considerat de catalog un „litigator comercial excelent”, fiind listat la sectiunea „Dispute Resolution” (Up-and-coming Individuals), la care firma se afla pe primul loc.

Clasamentele Chambers Europe au fost realizate pe baza unor criterii precum: abilitatile legale tehnice ale avocatilor, conduita profesionala, abilitate si perspicacitate in relatiile cu clientii, sarguinta si angajamentul demonstrate, precum si alte calitati pe care clientii intervievati le-au considerat relevante.

Zamfirescu Racoti Predoiu a fost creata in anul 2005 prin fuziunea a doua societati de avocati, Calin Zamfirescu si Asociatii si Racoti – Predoiu. Casele de avocati care au creat prin fuziune ZRP activeaza pe piata avocaturii din anul 1995 si s-au remarcat mai intai ca experti in arbitraje, rezolvarea diferendelor, fuziuni si achizitii. Ulterior, si-au extins experienta in dreptul bancar, finantari, piata de capital, concurenta, energie, resurse naturale, insolventa, aviatie si telecomunicatii. Astazi, Zamfirescu Racoti Predoiu furnizeaza servicii complete in toate domeniile dreptului comercial, fiind o societate specializata in fuziuni, achizitii, arbitraje si rezolvarea diferendelor, insolventa, banci, energie si resurse naturale.

 
Secţiuni: Content, Fuziuni și achiziții | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD