Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Modificarea legii privind calitatea in constructii
12.05.2007 | JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial nr. 307 din 9 mai 2007 a fost publicata Legea nr. 123/2007 pentru modificarea Legii nr. 10/1995 privind calitatea in constructii.

In tot cuprinsul legii, cuvantul ”cerinte” este inlocuit de expresia ”cerinte esentiale”.
Prin urmare, nu vom mai avea cerinte pentru obtinerea unor constructii de calitate corespunzatoare, ci cerinte esentiale.

S-au adus si cateva modificari mai mult formale in legatura cu cerintele (esentiale) pentru obtinerea unor constructii de calitate corespunzatoare. Insa, o modificare importanta consta in eliminarea conditiei izolatiei hidrofuge, dintre aceste cerinte.


Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.