TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Avocaţii de la ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII câştigă irevocabil un litigiu cu o miză de 66 milioane de euro
02.10.2013 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a obţinut, pentru ArcelorMittal Tubular Products Roman, o hotărâre irevocabilă în faţa Curţii de Apel Bacău în litigiul cu un acţionar minoritar privind o majorare de capital de aproximativ 66 milioane de euro. Echipa de avocaţi care a reprezentat ArcelorMittal Tubular Products Roman în toate etapele procesuale a fost coordonată de avocaţii asociaţi Ioana GELEPU (specializată în litigii) şi de Silvana IVAN (specializată în piaţa de capital, drept societar şi achiziţii/fuziuni), alături de Gabriela COSTESCU (avocat senior din echipa de litigii) şi Ciprian TIMOFTE (avocat senior în echipa de consultanţă), ambii cu o bogată experienţă în speţe complexe, implicând, în egală măsură, aspecte de piaţă de capital/drept societar, dar şi de ordin litigios, informează TopLegal.ro.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate