Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Dinu Patriciu vs. SRI
14.05.2007 | JURIDICE.ro


In dosarul prin care Dinu Patriciu a chemat in judecata SRI ca urmare a violarii secretului corespondentei prin interceptarile ilegale a convorbirilor telefonice, Tribunalul Bucuresti a dat castig de cauza omului de afaceri, obligand SRI la plata a 50.000 lei noi cu titlul de daune morale si 2.247 lei cheltuieli de judecata.

Dinu Patriciu: „Banii nu au reprezentat obiectul principal al acţiunii noastre, acestia urmand sa fie donati in scopuri caritabile. Luptam, insa, pentru ca hartuirea oamenilor nevinovati sa inceteze si sa fie creat un mediu propice dezvoltarii unei societati normale. Un mediu in care oamenii de afaceri, in loc sa fie „vanati”, sa fie lasati sa creeze locuri de munca si sa aduca prosperitate.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate