« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Încetarea unor delegări la DNA dispuse de Procurorul General al României
02.10.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate parchete, Drept penal | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Ca urmare a speculaţiilor lansate în spaţiul public în legătură cu încetarea unor delegări în funcţii de conducere a unor procurori la Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus, la data de 02.10.2013, încetarea delegării domnului Lucian Papici în funcţia de procuror şef al Secţiei de combatere a corupţiei şi delegarea în aceeaşi funcţie a doamnei Iuliana Bendeac.

De asemenea, la aceeaşi dată, a dispus încetarea delegării doamnei Mariana Alexandru în funcţia de procuror şef adjunct al Secţiei de combatere a corupţiei şi delegarea în aceeaşi funcţie a domnului Viorel Cerbu.

Totodată, a fost menţinută delegarea doamnei Elena Matieşescu în funcţia de procuror şef al Secţiei judiciar penală, precum şi delegarea domnului Ion Alexandru în funcţia de procuror şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari.

Măsurile dispuse au avut în vedere faptul că ministrul justiţiei a transmis Consiliului Superior al Magistraturii propunerile de numire în funcţii de conducere la Direcţia Naţională Anticorupţie, după cum urmează:

– doamna Iuliana Bendeac în funcţia de procuror şef al Secţiei de combatere a corupţiei;

– domnul Viorel Cerbu în funcţia de procuror şef adjunct al Secţiei de combatere a corupţiei;

– doamna Elena Matieşescu în funcţia de procuror şef al Secţiei judiciar penală;

– domnul Ion Alexandru în funcţia de procuror şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari.

S-a urmărit, astfel, asigurarea  continuităţii şi a unei eficienţe manageriale sporite, în perspectiva prezentării candidaţilor propuşi la interviu.

:: sursa: mpublic.ro

 
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD